top of page

Vampyrens Assistent 2 bok i sagaen om Darren Shan

Vampyrens Assistent skrevet av Darren Shan

Bok nummer 2 i sagaen om Darren Shan

Vampyrens assistent er ikke en nedtur i forhold til den første boken om Darren Shan. Shan videreutvikler vampyruniverset og forklarer mange grunnleggende ting rundt vampyrer. I denne boka er det mye fokus på å ikke drikke menneskeblod. Dem som har lest bok 1 vet at vampyrer må drikke menneskeblod for å overleve.

I denne boka blir vi kjent med nye karakterer sånn som Evra, RV og Sam. Dessverre som de fleste vet er det liten sjanse for at alle hovedkarakterene overlever i en Darren Shan bok. Vampyrens assistent tar leseren tilbake til cirque de freak og lar Darren Shan enda en gang ta vare på Madame Octa.

Boka får et soleklart 5 som terningkast. Den videreutvikler karakterene og lar deg få vite nye hemmeligheter om Larten Crepsley. Det skildres veldig bra hvordan Darren Shan kjemper for å holde på menneskeheten og finner ut for hver dag som går at det blir hardere og hardere å knytte seg til noe. Den nye gutten Sam er en fin tilvekst i denne boka. Han viser seg å være en man kan stole på selv om han ikke er en vampyr. Selv om Darren Shan mener at Vampyrens assistent er den dårligste boka i denne serien er den i høyeste grad bra nok. Høydepunktene i boka kan det være litt langt imellom, men karakterene er såpass bra skrevet at det får gå. Når det først fyres løs i denne boka vil du ikke lukke den.


Featured Review
Kom tilbake om en liten stund
NÃ¥r innlegg er publisert, vil du se dem her.
Tag Cloud
Ingen tagger enda.
bottom of page